4. november: Den hellige Berhard af Bazonches OSB. † 1123. Var benediktinermunk og præst ved kirken st. Aubin i Angers i Frankrig.

19. november: Den hellige Atto af Tordino OSB. † 1010. Var benediktinermunk og blev første abbed af Tordino. Et kloster grundlagt fra Montecassino.

21.november: Den hellige Amalburga af Susteren OSB. † 900. Var benediktinernonne og blev abbedisse i Susteren i Rhinland.

23. november: Den salige Adalbert af Monte Caramanico OSB. † ca. 1045. Han var benediktinermunk i klosteret Cassoria ved Pascara i Italien. Han grundlagde klosteret St. Nikolas.

27. november: Den salige Angelus Sinesius OSB. † 1386. Han er født på Sicilien. Blev benediktinermunk i klosteret San Niccoló dell'Arena. Han blev senere abbed i klosteret San Martino della Scala i Palermo og han var en drivende kraft i genopbyggelsen af den monastiske observans i de sicilianske benediktierklostre.

30. november: Den salige Arnold af Gemblours OSB. † 1155. Var benediktinermunk i klosteret Saint-Nicaise i Reims. Blev senere abbed i klostret Gemblours i det nuværende Belgien.






Lav din egen hjemmeside med mono.net