Elias
 
1. marts: Den salige Johanna Maria Bonomo (1606-1670)
Den salige Johanna (it: Giovanna) blev født som Maria Bonomo den 15. august 1606 i Asiago, hovedstad i La Reggenza dei Sette Communi i regionen Lombardia i Nord-Italien. Hendes forældre, Giovanni Bonomo og Virginia Ceschi di Valsugana, kom begge fra adelsfamilier, og faren var en rig købmand. Hun indtrådte som 14 1/2 årig hos benediktinerinderne i klosteret San Gerolamo [Hieronymus] i Bassano (Bassano del Grappa).
3. marts: Den hellige Teresa Eustochium Verzeri
Den hellige Teresa Eustochium Verzeri (1801-1852).Den hellige Teresa Eustochium blev født som Ignatia (it: Ignazia) Verzeri den 31. juli 1801 i Casal di Cologno i Bergamo i Nord-Italia. Hun blev født i en fornem familie og var den ældste af syv børn til Antonio Verzeri og hans hustru Helena, som kom fra familien til grevene av Pedrocca-Grumelli. Hendes bror Girolamo skulle blev biskop af Brescia. Moren havde været i tvivl om hun skulle gifte sig eller gå i kloster, men havde lyttet til sin tante, klarissesøsteren Madre Antonia Grumelli, som sagde: «Gud har bestemt dig for ækteskabet, for at bliv mor til et helligt barn».
Ignatia lærte tidlig af sin mor Gud at kende og elskede ham lidenskabeligt. Det blev sagt om Ignatia at første gang hun tænkte på at blive nonne var som tiårig, da hun modtog sin første kommunion.I en alder af 16 år indtrådte hun ind i klosteret Santa Grata i Bergamo som tilhørte benediktinerordenen (Ordo Sancti Benedicti - OSB), og hun tog ordensnavnet Teresa Eustochium (it: Eustochio).
3.marts: Den hellige Anselm af Nonantola (720-803)
Den hellige Anselm blev født ca. 720 i Forum Julii (det moderne Friuli) i Nordøst-Italien, i det som nu er regionen Friuli-Venezia Giulia. Han tilhørte en langobardisk adelsfamilie og var søn af Wectar af Vicenza, hertug af Friuli, og han var arving til titlen som hertug af Friuli. Han var også svoger til den lombardiske konge Aistulf (749-56), som giftede sig med hans søster Gisaltruda. Han var en tid hertug af Friuli.
I 749 forlod han imidlertid verden og gav afkald på sine titler og sin magt, og i 750 grundlagde han et kloster i Fanano nær Modena, et sted som var givet ham af kong Aistulf. To år senere grundlagde han et andet kloster i Nonantola lige nordøst for Modena. Til begge klostre knyttetede han hospitaler for de syge.
Derefter tog han til Roma hvor pave Stefan II (III) (752-57) iklædte ham dragten som benediktiner og udnævnte ham til abbed af Nonantola. 
4. marts: Den hellige Appian af Comacchio OSB †800
Den hellige Appian blev født 700-tallet i regionen Liguria i Nord-Italien. Han blev benediktiner i klosteret San Pietro in Ciel d'Oro i Pavia. Til slut blev han eneboer i Comacchio ved Adriaterhavet.

20. marts: Den hellige Vilhelm af Penacorada OSB. † 1042. Var benediktinermunk i klosteret Satagún i provinsen León i Spanien
23. marts: Den salige Felix af Montecassino OSB. † ca. 1000. Benediktinermunk.
31. marts: Den salige Aldo af Hasnon OSB. † ca. 700. Greve af Ostrevant. Siden benediktinermunk i Hasnon i Belgien. Aldo var klostrets anden abbed.
Lav din egen hjemmeside med mono.net